FAQ

Hi ha un límit d'edat?

Podeu practicar l’escalada a partir dels 5 anys i fins als 99.

¿Quina diferència hi ha entre escalada en corda o bloc?

L’escalada en bloc o boulder es desenvolupa en murs de 3 a 4 metres d’alçada màxima. Aquestes parets o murs d’escalada estan protegits per uns matalassos especialment dissenyats per a aquesta activitat que esmorteeixen els salts o les possibles caigudes de l’escalador/a. D’aquesta manera no cal fer servir la corda ni cap altre sistema d’assegurament. Senzillament anirem encadenant diferents itineraris d’escalada sense cap més preocupació que superar el problema que planteja la ruta que haguem escollit.

L’escalada amb corda està pensada per superar alçades superiors als 4 metres. A La Panza del Bou es desenvolupa en una zona de parets de 10 metres d’alçada i necessitarem sistemes d’assegurament per progressar i assegurar a l’escalador o fer les maniobres necessàries per baixar un cop hem arribat a dalt. Necessitarem la corda de l’arnès i els aparells d’assegurança tipus Gri-gri.

¿Com puc fer per apuntar-me?

Teniu moltes modalitats d’accés a la Panxa del Bou i tot dependrà de les vostres necessitats i expectatives. Des d’una entrada puntual d’un dia passant pels abonaments de 5 o 10 entrades pensats per a escaladors ocasionals fins a les avantatjoses quotes de soci/a.

Més que una escola d'escalada

Sigui quin sigui el teu nivell o expectatives a la Panxa del Bou trobaràs el que necessites. Grups d´entrenament tant per fer escalada amb corda com per fer escalada en bloc, Activitats Dirigides, Stretching i Osteòpata, Activitats Extraescolars, Casals, Festes de Aniversaris, Activitats per a grups i Empreses.

Consulta nuestras tarifes, som experts en escalada en rocòdrom a Sabadell.

¿Puc venir amb familia?

Tenim un producte estrella pensat per a vosaltres, són les anomenades classes Zero. passar una jornada agradable escalant amb la família? Les classes Zero estan pensades per a persones que no han escalat mai en rocòdorm i volen provar-ho. Podeu venir individualment, acompanyat d’un amic/a la vostra parella o amb els vostres fills/es. No importa.

Consulta les nuestres tarifes en funció del nombre de persones i reserva la teva clase.

Cursos

Tenim una oferta de cursos d’escalada pensats per a tots els nivells. Si no heu escalat mai us recomanem els nostres cursos d’iniciació. Tant amb el curs bàsic de bloc o curs bàsic de corda podràs provar aquestes dues disciplines d’escalada. Si us ha agradat l’experiència podreu completar-lo amb els cursos de Perfeccionament i convertir-vos en un escalador/a autònom.

¿I el Material?

Si no disposes de material a la Panxa del Bou trobaràs en règim de lloguer tot allò que necessites. Recordeu que en el preu dels cursos ja està inclòs el material de lloguer.

¿Quin material necessito per escalar en rocòdrom?

Per fer escalada amb corda necessitareu anar amb roba còmoda, peus de gat i amb la corda, l’arnès, el casc (opcional) i un sistema d’assegurament automàtic (tipus gri-gri).

Fa temps que no escalo, ¿que me recomanes?

La nostra recomanació és que facis un curs d’iniciació d’escalada on coneixeràs noves persones, guanyaràs seguretat en aprendre les maniobres i normes de funcionament i tornaràs a enganxar-te a l’escalada.

INFORMACIÓ PELS NENS

Beneficis de l’escalada en nens
Fa més de 10 anys que a La Panxa del Bou realitzem activitats extraescolars a Sabadell. Els nens que participen en aquesta activitat van evolucionant al llarg de la temporada en la seva tècnica i pràctica d’escalada i milloren el nivell psicomotriu, però també treballen els valors que aquest esport ens aporta: confiança en els altres i en un mateix respecte esforç i treball de col·laboració

¿Quin material tenen que portar els nens/es?

Els nens/es han de venir amb roba còmoda i peus de gat. A La Panxa del Bou ja els esperem perquè practiquin escalada.
Si és la primera vegada i encara no disposa de material, a La Panxa del Bou tenim peus de gat de lloguer des del número 28 perquè pugui començar des de ja a escalar..

Puc quedar-me en les instalacions de La Panxa del Bou mentre el meu fill/lla realitza la actividad?

Disposem d´una zona de descans, amb llibreria i wifi perquè les famílies i els nostres usuaris troben una zona de relaxació si així ho necessita. L’espai compta amb taules per poder seure mentre les filles i els fills gaudeixen de l’activitat vosaltres podeu gaudir d’una estona.