LAPANXAKIDS

Activitats guiades amb monitor/a per a infants i/o famílies per gaudir de l’escalada en rocòdrom, activitats per escoles, festes d’aniversari per no oblidar, extraescolars i casal d’estiu.

curs escalada corda

ACTIVITAT INFANTIL

 Activitat dirigida amb la finalitat de passar una estona divertida practicant l’escalada.

Tots els nens/es  ja tenen una habilitat natural per a grimpar.

Es tracta de passar una bona estona de la mà dels nostres monitors/es  que faran que els nens/es descobreixin les particularitats i els valors que transmet aquest esport i els diferents tipus d’escalada.

 

  • Inclou el monitor/a i el lloguer de material (peus de gat, casc, gri-gri, arnés i corda)
  • Duració de l’activitat serà de 1 Hora
  •  Activitat per a grups de nens/es d’entre 5 i 12 anys d’edat.
  • Preu de l’activitat: 30€ un participant, 40€ dos participants, 45€ tres participants i 12€ per participant (4 o més).
  • Màxim 12 participants.

PACK FAMILIA

Activitat dirigida amb la finalitat de passar una estona divertida practicant l’escalada.

Activitat pensada perquè pares, mares i fills experimentin la joia d’escalar i aprenguin les nocions bàsiques de l’escalada en rocòdrom.

VINE A ESCALAR AMB ELS MÉS PETITS DE CASA

Inclou el monitor/a i el lloguer de material (peus de gat, casc, gri-gri, arnés i corda..

La duració de l’activitat sera de 60 min.
60€ per sessió

*Preu vàlid per familia de fins a quatre membres, 15€ per cada membre de més.

pack familia
curs escalada corda

EXTRA ESCOLARS

La Panxa del Bou ofereix l’activitat d’Escola d’Escalada en horari extraescolar. Utilitzem l’escalada com vehícle educatiu. La seva Pràctica ens aporta un desenvolupament de les habilitats psicomotrius, condició física general, concentració i superació personal.

Entenem l’escalada com una eina que ens permetrà adquirir els valors inherents a la pràctica d’aquest esport. Una activitat lúdica que fomenta especialment el compromís, la companyonia, la presa de decisions i la superació personal.

DESPRÉS DE L’ESCOLA A GAUDIR A LAPANXADELBOU

L’alumne experimentarà millores en la força, elasticitat, resistència, equilibri i coordinació corporal.

L’Escola d’Escalada segueix el calendari escolar i va des de mitjans de setembre fins a finals de juny quan finalitza el curs escolar.

Treballem amb grups reduïts de 6 alumnes en funció de l’edat i el nivell, d’aquesta manera s’obté cohesió entre els membres del grup mitjançant activitats que fomenten la compenetració i el treball en equip.

FESTA D’ANIVERSARI

Organitza una festa d’aniversari diferent i únic per al teu fill o amics gaudint d’una activitat inoblidable.
A triar entre dues modalitats.

1. Activitat d’escalada que consta d’una hora d’activitat dirigida pels nostres monitors on practicarem diferents modalitats d’escalada.
Tot el material necessari per a realitzar l’activitat està inclòs en el preu. Els participants tan sols hauran de portar roba còmode i Calçat Esportiu.

Organitza una festa d’aniversari diferent i únic per al teu fill o amics gaudint d’una activitat inoblidable.
A triar entre dues modalitats.

1. Activitat d’escalada que consta d’una hora d’activitat dirigida pels nostres monitors on practicarem diferents modalitats d’escalada.
Tot el material necessari per a realitzar l’activitat està inclòs en el preu. Els participants tan sols hauran de portar roba còmode i Calçat Esportiu.

UNA FESTA PER NO OBLIDAR MAI

L’activitat d’escalada més el lloguer d’un espai per a realitzar un pica-pica o pastís d’aniversari per a acabar de completar la festa. En aquest cas la durada màxima de la festa serà de 2 hores. Només els familiars de l’amfitrió o un màxim de 4 adults podran ser presents en l’espai reservat per al pica-pica o pastís d’aniversari.

festa aniversari
casal estiu

CASAL D’ESTIU

Treballem en un únic grup sense separació per edats. Durant tot el curs escolar els nens/as ja van a escola separats en grups d’edat i, treballar barrejant edats és molt interessant i enriquidor.
Les dates del casal són des de l’última setmana de juny fins a finals de juliol.
Oferim tres opcions d’horari combinables.

Als matins obrim portes per a acollir als nens a les 8: 15h.

  • Matí: de 9h a 13h.
  • Al matí obrim les portes per a acollir als nens a les 8: 15h.
  • *Inscripcions obertes a partir de l’1 d’abril. Places limitades.

UN CASAL QUE NO VOLDRÀS QUE S’ACABI

Des de la PanxadelBou volem transmetre el nostre amor i respecte cap a la muntanya (medi ambient, flora, fauna), cap a la resta de persones del nostre voltant i cap a un mateix.
La Panxa del Bou es basa en el respecte al medi ambient i la formació pertinent per al seu manteniment i millora, valors en relació a la cooperació i confiança i quant a l’escalada es busca una evolució en funció de l’edat i de les característiques de cadascun.

ESCOLES

L’activitat que oferim per a grups en edat escolar té una durada de dues hores.

La primera mitja hora oferim una xerrada introductòria i la següent hora i mitja la pràctica d’escalada.

Xerrada:

Què és l’escalada? Per què escalem? Des de quan escalem? Quines disciplines existeixen? Qui pot escalar? Per a donar resposta a aquestes preguntes i a les que ens plantegeu, farem un breu recorregut històric des dels orígens del muntanyisme fins a l’escalada dels nostres dies.

Ens agrada treballar la cooperació, respecte, empatia i cohesió amb dinàmiques de tota la vida i més innovadores a través de centres d’interès relacionats amb el que en envolta.

Activitat:

L’escalada és un esport que es desenvolupa en el que nosaltres anomenem “món vertical”. Aquest món vertical present a la natura el trobem també als rocòdroms. Lapanxadelbou us ofereix una activitat d’escalada multidisciplinària amb la que es pretén l’alumne visqui “in situ” una primera experiència vertical. Els infants i joves podran practicar les següents disciplines principals:

L’activitat que us oferim consta de 2 rotacions de 45 minuts cadascuna (durada total: hora i mitja)

 

  1. Escalada amb corda: l’alçada demana escalar amb corda i l’equip bàsic de seguretat (arnés, assegurador, casc …). El repte és clar, escalar fins al cim.
  2. Escalada en bloc o “boulder”: escalada de poca alçada on es prescindeix de la corda. El bloc és una activitat perfecta per a començar a aprendre a moure el cos per avançar en vertical.