CURSOS

CURS D’INICIACIÓ D’ESCALADA EN ROCÒDROM

Aquest curs està pensat per a persones majors de 16 anys que vulguin iniciar-se en l’escalada en rocòdrom. Indicat per a persones que no hagin escalada mai i vulguin provar i descobrir aquest tipus d’escalada o persones que ja hagin escalat i necessitin un reciclatge per a poder recordar les tècniques d’escalada amb corda.

CURS D’INICIACIÓ D’ESCALADA EN ROCÒDROM

Aquest curs està pensat per a persones més grans de 16 anys que ja hagin fet el curs d’iniciació i vulguin continuar progressant en la formació i també persones que ja siguin autònomes i que coneguin les tècniques d’escalada amb corda i vulguin millorar. Els monitors i monitores s’adaptaran a les necessitats de cadascú i donaran la formació adequada als objectius específics de cada alumne/a..

CURS D’INICIACIÓ D’ESCALADA EN BLOC

Si no has escalat mai, si no saps de què et parlen quan et diuen fer un bloc, si vols provar aquest esport, aquest és el teu curs ideal. La millor manera d’iniciar-se, sigui com sigui el teu estat de forma, nosaltres ens adaptem.
Aquest curs està pensat per a persones majors de 16 anys que vulguin iniciar-se en l’escalada en bloc. Indicat per a persones que no hagin escalat mai i vulguin provar i descobrir aquest tipus d’escalada.

CURS AVANÇAT D’ESCALADA EN BLOC

Persones que ja han fet el curs d’iniciació i volen continuar progressant. Escaladors/es ja iniciats que busquen aprofundir les tècniques de l’escalada en bloc.
Si ja heu fet el curs bàsic de bloc i ja domineu els blocs d’iniciació amb aquest curs aprendreu a millorar la força i la tècnica.

CURS D’INICIACIÓ D’ESCALADA EN ROCA

SORTIDA D’ESCALADA EN ROCA